Compromís Pel Canvi (CPC)

IMG_8515

MANIFEST DE COMPROMÍS PEL CANVI (CPC)

Les persones som el motor del canvi; tenim la capacitat per incidir en la realitat que ens envolta. Hem de ser conscients d’aquesta virtut i fer-la valer en el dia a dia, ja sigui a la universitat, a la feina, l’escola, la llar, el barri, etc.

Amb aquesta llum de fons neix Compromís Pel Canvi, una associació fundada per joves professionals i estudiants amb l’objectiu de generar debat i oferir alternatives per a progressar socialment.

Davant del descontent social i la desconnexió entre la classe política i els ciutadans, fruit de l’ús partidista de les idees i la incapacitat per arribar a grans acords, no podem quedar-nos de braços creuats. Des de Compromís Pel Canvi tenim il·lusió per trobar i potenciar allò que ens uneix, evitant actituds no constructives. Amb aquest punt de partida, Compromís Pel Canvi té la voluntat clara d’incidir positivament en la vida social i política de la manera més propera possible.

Estem convençuts que la nostra joventut pot ser un gran valor afegit al parlar de regeneració del sistema polític, ja que pràcticament només ens queda el futur.

Observant la magnitud de la tasca a realitzar us animem a que ens acompanyeu en el desenvolupament d’aquest projecte, que neix a Barcelona el primer de maig de 2012.

www.compromispelcanvi.org

@compromiscanvi

IMG_6425

IMG_6412

IMG_6345

IMG_6372